6.4.2014

My name is Audi, Audi Kekkonen

Eilen en ehtinyt kirjottaan blogia. Olin kotona hereillä ensin aamulla 45min ennen kun lähdin töihin ja töiden jälkeen puoli tuntia ennen kun lähdin hotellille. Joten tänään sitten! Ja kaikki te siellä Suomesssa ootte muutenkin jo nukkumassa, niin pääsette lukemaan vasta huomisen puolella.
 Tärkeä tiedotus: mun pomo kutsuu mua nimellä Audi. Eikä aio muuttaa sitä, koska kuulemma Outi ja Audi lausutaan islannissa samalla lailla.

Lady Night at Hotel Höfn.
Mentiin paikalle Jonnan ja Sonjan kanssa. Eka mielikuva paikalle pääsemisestä oli: "kyl huomaa, että on Lady Night: autot on sen verran huonosti parkkeerattu". Ihan totta, joka rivissä oli vähintään yks auto pysäköity ihan viivojen päälle. Me ei loppujen lopuks ees saatu meidän hienoo maasturia sinne vaan vietiin tienviereen vähän kauemmas.

Paikallaan pysyvä malli

Sisälle mennessä maksettiin ja piti kirjottaa oma nimi paperinpalalle ja jotain hyvää itsestä. Kirjotin Outi, I'm super courageous. Hetken jo harkittiin sen respamiehen kanssa, että jos kirjotan suomeks, niin ainakin ois hauskaa :D Sen jälkeen käytiin hakemassa lasit sangriaa ja lähdettiin yläkertaan.

Sangriaa, outin lahja ja hieno vihreä laukku


Yläkerrassa oli ruokaa, ruokaa, ruokaa ja ruokaa. Oli patonkia, sipulirenkaita, piirakkaa, katkarapuja, tapaspääruoka, kahvia ja suklaamoussea mansikoilla. Tämän kaiken syömisen viihdykkeenä oli useita muotinäytöksiä, joista mulla on huonoja kuvia, koska ne mallit ei pysyny hetkeekään paikallaan. Ruoka tosin pysy hyvin paikallaan.

Katkaravun tuhoaminen

Oli myös arpajaiset, jota varten ne nimilaput oli kirjotettu. Kaikki juonto-osuudet sisälsi suuret määrät islanninkielisiä vitsejä, jotia en tajunnut. Kaikki vaan nauro. Ehkä ne heitti ihan avoimesti läppää siitä muijasta, joka istu keittiön oven vieressä ja jolla oli oranssia huulipunaa. Ne arpo ilmeisesti jonkinlaisia kauneustuotteita ja matkailuun liittyviä lahjakortteja. Mullahan siis ei ihan oikeesti ollu mitään käsitystä mitä ne puhu - kunnes ne sano "super courageous, Outi". Sillon hyvin hämmentyneenä menin lavalle hakemaan pienen paketin, jossa oli lahjakortti hotelliin. Ihanaa, että sain lahjan, mutta en mä taida ihan totta mennä 3tähden hotelliin ikinä :D

Outin voittama hotelli lahjakortti. Ja koru catalogue < 3
Siellä oli esillä ja myynnissä koruja. Uskomattoman kauniita koruja. Korusuunnittelija Ingi Bjarnason on saanut vangittua Islannin ainutlaatuisen ja uskomattoman luonnon korujen muotoon. Siis aivan upeita koruja. Jos mä jonkun kalliimman matkamuiston täältä ostan, aion ostaa jonkun Sign:in korun. Ihan uskomatonta mun mielestä, että jonkun maan luonto on niinkun niiiiiin täydelliesti esillä yhdessä ainoassa korussa. Kurkatkaa.

Funny fact: siellä oli myynnissä myös Iittalan lasia :) < 3 Oli mariskoolia ja kastehelmee. Tuli ihanan kotoisa olo. Varsinkin ku olin juuri aiemmin kertonut, että Suomi on tunnettu taitavista muotoilijoista ja designista. Ja rock-musiikista.

Ruokaa
Illan jälkeen oltiin lähdössä takaisin Reynivelliriin ja tavattiin Sonjan kaveri matkalla autolle. Lähdettiin heittämään tätä tyttöä joihinkin juhliin. Kierrettiin kortteli ympäri ja jätettiin se tyttö siihen. Ihan totta! Me ajettiin kortteli ympäri autolla ja siihen talolle johon se jätettiin, oli meidän autolta ehkä 100m. SATA METRIÄ. voi kristus. Höfn on niin pieni paikka, että siellä ei kenenlläkään edes pitäis olla autoa. Kaikkialle on alle pari kilometriä. Voihan kökkö.

< 3

1 kommentti:

  1. ehkä seuraavan Audin malli on Quti :) Voisit ehdottaa tehtaalle.

    VastaaPoista