7.4.2014

Like we say in Iceland: lengi getur vont versnað.

AAAAIIIIII!I!!!!!! Se kenen idea oli tehdä kertaannosriisinkeittopusseja saa multa turpaan heti kun mun käden palovammaan ei enää satu niin paljon. Elikkäs pieni outi tuli töistä ja ei tienny yhtään että mitä pitäis tehdä, joten päätin tehdä kaikkea. Ruuaksi ajattelin kanaa ja riisiä ja vihanneksia. Avasin mun hämmentävän pienen riisipaketin ja huomasin että NÄÄ ON PUSSISSA!!!!!! Eikai se ihan hirveesti haittaa. Pistin veden kiehuun ja olin sillai valmiina, että kohta riisit on valmiina ja sit ruokaa. Aloin paistaa vihanneksia pannulla. Ne oli valmiita ennen ku riisin vesi edes kiehu. Lol, lämmitin kanankin sitten pannulla. Vihdoin viimein riisi oli valmis!!

En oikeen ymmärrä miten noiden pussien kans tulis toimia. Onko ne tarkotettu sitä varten, että yhdessä pussissa on desi jotain idioottia varten, joka ei osaa mitata vai onko se jotenki helppo nostaa kattilasta ja pistää lautaselle niinku siinä mainoksessa. Vastaus on vaihtoehto a. Ekakskin en tajunnu miten se pussi pitää nostaa sieltä kattilasta. Nostin haarukalla. En saanu oikee mistään kiinni. Sitä pussia ei myöskään voinu pistää suorilta lautaselle kun se valutti vettä. Valutin sitä hetken siinä kattilan päällä, kunnes se pussi repes, ne riisit putos kattilaan ja kattilan vesi lensi mun kädelle. Saatoin opettaa sillä hetkellä muutaman suomalaisen vakiosanan islantilaisille.

Lopputulos: valutin kylmää vettä käden päälle lavuaarin vieressä. Söin samalla ruokaa yhdellä kädellä. Ja otin välill kuvia ittestäni. Kaiken lisäks siinä pussissa on aivan hirveesti riisiä tälläselle pikkuOutille.

Kuva meidän tiskialtaasta.


Linnut Islannissa on menny sekasin. Tai meidän pihan kymmenen puuta on ku ikaalisten noname, ainoo baari kaupungissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti