4.2.2012

Kultainen aurinko

Koska loma on jees, ja Punavuoren jossain koulussa sattui oleen avoimet ovet, mä ja äiti päätettiin käydä poikkee Eetun jakunompelukoulussa :D
Matka alko nätisti, kun ikkuna oli jäätynyt. Plus talviaurinko on ihana ♥__♥ Eilenki joku sai kestää, kun revin kädestä ja osottelin iltataivaalle punasta aurinkoo ja huudahtelin ihastuneena.

Kultanen ja punanen aurinko on kaikkein kauneimmat. Harmi ettei se kulta tallennu kameralle yhtä kauniisti. Mutta te tiedätte miltä se näyttää, kun huone täyttyy kullanhohdosta kylmänä talvisena aamuna, kun aurinko pitkän ja masentavan joulu- tammikuun jälkeen näyttäytyy jälleen.

Tässä tää Eetu nyt sitten on. Ja jakkukangas jonka saumalle se jossain vaihees kiros kahdella kielellä. Äidin onneks me satuttii just sillon olee kiertää kokkipuolta ja maistelemassa lohivoileipiä, friteeraattuja banaaneja, munakokkelia, jotain fetapiirakkaa ja pikkuleipiä. Tässä vähän kuvia kondiittori puolen 3vuoden opiskelijoiden taiteiluista o/

Pelkästään tän takia mä voisin hakee kondiittoriks.

Pure sugar. Wait, what? No plastic?

Sitten käytiin myös kattomassa modistien ja vaatetusihmisten muotinäytös. Eetu oli tehnyt sinne yhen mekon, se oli mun mielest ihan älyttömän hieno! Semmonen harmaa-valkonen-upee. En kyl ottanu näytökses yhtään kuvia, mutta voitte halutessanne kysyä Eetulta kuvaa tai kuvausta kyseisestä vaatteesta. Eetu vaan ei tykänny näytökses mekosta, koska makko oli mittatilaustyönä toiselle henkilölle, ja mallilla ei teitenkään ollut samaa ruumiinrakennetta. Tässä tapauksessa: Eetu: SILLÄ MALLILLA EI OLLU HARTIOITAAAA!!!!!!! ARG!

Jeps se on paperia. Mutta MIKSEI MULLA OLE TOLLASTA VANHOJENTANSSIPUKUA???!!! yhy. Eetu kun esitteli noita töitä, niin sanoipa itsekkin, että jos olisi suunnitellut mulle vanhoihin pukua, se ois ollu jotain ton tyylistä. Ja Eetu ois ihan kiksessä suunnitellu sitä :D

Modistien tuotoksia. Eetu päätti että mä tulen tonne opiskelemaan modistiksi. Just, muotinäytöksen jälkeen en ollu niinkään varma, en tykänny oikee niistä hatuista. Ei pahalla, mut ne oli....hattuja.....sellasia....Tollasia ku noi tos taustalla. Mummelit tykkää -hattuja :'D Tän kuvasin koska tosta tuli jotenkin mieleen 30 Seconds to Marsin video. Ja video on kiva, sensuroiti koska youtube ei tue muuta. (ja nyt ku katon tota videoo uudestaa, nii siin on erilaiset pupunkorvat, mut tuli vaan mieleen o/ Ja ah....*sensurointi* )
Ja tajusinpas vasta nyt, miks toi vaaleenpunan hattu tossa vasemmalla, jota en sit jaksanu kuvata, näytti tutulta. Koska se näyttää Cielin hatulta Kuroshitsujista.

Kävimme myös syömässä ja yllättäen kun istuttiin siinä Moona sattui istumaan viereiseen pöytään ^^ Oli ihana nähdä. En ollu musitanu tarkallee missä koulusa Moona on, mut ajattelin et se saattaa olla kyseinen Punavuoren koulu, koska siellä oli se sisustus joku ja vaatetus joku, mistä Moona oli puhunu ^^ JA TITTITIDII!! Löysimme toisemme :3

Ja ennen kotimatkaa käytiin ostamassa mulle vanhojentanssimeikkejä, unohdettiin ostaa käsikoru. Sit ku sekin löytyy niin asu on valmis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti