30.5.2011

Espanja 28.5.2011 lauantai

Illallinen.
Maisema lentokoneen ikkunasta

Aamulla oli lähtö lentokentälle ennen puol 9. Ajeltiin autolla Mäkkäri-aamupalan kautta Helsinki-Vantaan lentokentälle. Oli vähän tylsä matka, mutta onneks kehittelin loistavaa tekemistä >:D No pitihän mun tuhlata koko viikon viestimäärä :’’’D  Oltiin siellä aika hyvään aikaan, koska meillä oli just sen verran aikaa et ehtittii kiertää hajuvesikauppa ja haistiin sen jälkeen aivan hirveelle X’’’D JA!! Me löydettii aivan upee guessin musta nahkaliivi!!! Se oli aivan ihana!! Se vaan makso pikkusen….. :’’’’D Sit sen jälkeen sitten suoraa lentokoneeseen.  Mä btw vihaan turvatarkastuksia X( hyihyi ihan tyhmiä. mun piti ottaa siel koko vyö pois vaikka olin sen soljen jo irrottanu >.<
Alpit

Lentokone jeejee jännittävää ihan varmasti putoo  joo ei pudonnu  okei nyt laskeudutaan selvä moi.

Malagan lentokentällä meidän piti odottaa sellasta ihmistä jolta me vuokrattiin auto. Eka sitä ihmistä ei näkyny ja tietenki mä aloin stressaa ettei se tuu ja koko matka menee ihan pilalle kaikin mahdollisin tavoin. Kyl se sit yhtäkkiä tuli, en ees ehtiny kuunnella The GazettEn 13 starissia kokonaan stressiini :’D Hoidettiin paperiasiat ja mentiin autolle.

Just one thing about the car… Peräkontin avaaminen on taitolaji ja kiinnilaittamisessa jopa auton omistajalla oli ongelmia. Yks tuoli oli myös vähän vajaa. Ja keskipaikan turvavyötä piti ettiä hetken aikaa. Lopulta se löyty sieltä katosta  oikeelta puolelta. Ei siis yhtään looginen paikka sille. Sen lisäks siin oli kakas semmosta juttua jotka laitetaan kii. Mut lopulta päästiin lähteen.

Me ei tietenkää osata tunnistaa meidän autoo kunnolla (tummansininen tavallinen vähä isompi auto kuka sen muka erottais??), niin piti sitten keksiä joku juttu miten muistaa. Rekkari on FRB joten; Outi: se on freaky.. rabbit……… ei. Kaisa: fraky rainbow bowling! ja viel MISTER!! So.. Ristittiin meidän auto Mr. freaky rainbow bowling.

Mä en oikeestaan tykkää tästä espanjan ympäristöstä. Tääl on liian kostee ilma. Kun hiuksia suoristaa ja kävelee siitä kaks metriä poispäin nii johan on taas nätit kiharat diudau.  Sit tä kosteus saa ihon tuntuu ihan tahmaselta ennen ku siihen tottuu. Kun suomes pääsee johki korkeelle paikalle ja kattoo sieltä kaukaisuuteen, kaikki näkyy suhteellisen kirkkaasti. Mutta kun täällä kattoo tonne parin kilsan päässä olevalle rannalle ja siitä horisonttiin, niin ei tota taivaan ja meren rajaa erota, koska se on nii samee kosteudesta.
Ainoo ruma asia meidän pihas

Ja silti tä luonto on hirveen kuivaa. Me ollaan täällä vihreenä aikana, eli kaikkialla on kivan vihreetä ja ei ole kuivaa ollenkaa ja kaikki kukoistaa. Ja silti kun kattoo tonne vuorten rinteille nii kivan vaaleen ruskeen keltaset ne on. Kovaa heinikkoo ja kaktuksia täällä. Jotain tästä luonnosta puuttuu mun mielestä. Mä tykkään siitä, että ois paljo enempi vihreetä, ja tunnelma ois jotenki pehmeempi luonnossa. Mut tän vastapaoinoks pihojen puutarhat (tai siis ne kohdat, mitkä ei oo vuorattu kaakeleilla) on ihanat. Kauniita kukka-asetelmia ja kasveja.
Sitte saatiin ajeltua Torroxiin ja etittiin Antonio, jolta me vuokrattiin loma-asunto. Lähdettiin ajaan sen johdolla kaupungilta vähän poispäin. Mentiin peltotielle (tai vuoristo tielle, ei tää peltoja oikeen oo….) Kauheen jyrkkiä mutkia, viel  jyrkempiä mäkiä, serpenttiinitietä jonki aikaa ja vihdoin mäen/vuoren/kukkulan päälllä ja hei tässä talo!

Maisema meidän pihalta
TSIISUS SENTÄÄ!!! O_______________O’’ TÄ ON MAHTAVA!!  Tääl on punertava laatotus pihassa ja noita kukkia kivasti mistä puhuin, upee uima-allas!!!!! ^^!!! Tos talos on olkkari, keittiö kaks vessaa ja 3 makuuhuonetta. Talo on ulkoo valkonen ja tositositosi kaunis!! Ainoo asia mikä on vähän miinusta tässä on kun tullaan pihaan nii siitä lähtee tommone polku toiseen pihaan, niin siinä on tommone koinsyömä friikki lasten keinu. Sen lisäks ku tultiin tänne Antonio ja sen vaimo avas ikkunoista kalteriverhot O_O’ mitäh? ja nyt me ei osata ees laittaa niitä kii enää x’’’’’D

Ranta boulevard
Kun oltiin ihasteltu taloa tarpeeks, lähettiin kaupunkiin takas (mua hirvitti ajaa autolla alas noita mäkiä X’’’D ne ON jyrkkiä) ja käytiin kaupassa ostamassa ruokaa aamuks ( RUOKAA!!!!! JEEJEEE IHANAA PALJON HYVÄÄ RUOKAAA!!!!! se oli joku kiva alennuskauppa et puolet tuotteista oli -70% ja sattumoisin just ne mitä mä hlausin X’’’’D ) ja mentiin rannalle syömään johonki ravintolaan. Rannalla tietenki ensi kuvailtiin vettä ja onkia, ja sit istuttiin siihen ravintolaan.  Tarjoilija toi meille ménut englanniks tietenki ku oli kuultu ettei oltu puhuttu espanjaa. ^^  Tilattiin pizzaa ja omeletteja ja syötiin (taas) mahat nii täytee että hyi xP Kun me oltiin syömässä siihen pihalle tuotiin telkkareita, että ravintolan asiakkaat sais kattoo Manchester-Barcelona –peliä.

Sitten  lähdettiin takasi kotiin päi. Ja eikös sitte heti ekana menty eksyyn X’’’’’D Nä kaikki kadut ja talot on täysin samanlaisia, pihat on samanlaisia, vuoret on samanlaisia, luonto on samanlaista puskaa joka puolella. Eli ei yhtään ihmetytä et eksyttiin. No sitten vaan takas ja just ku oltiin menis risteyksses, alko kauhee tööttäämine. EI ME MITÄÄN TEHTY!! tehtiinkö?? kyl me osataan liikennesäännöt!! eiku oho… Barcelona sai maalin………..

Sittte löydettiin oikee serpenttiinitie ja löydettiin oikee talo viel. Kun ohitettiin yks talo, sieltä pihasta lähti koira seuraan meitä. Se juoksi ihan siinä auton perässä kii. Mä kuulin kun se haukku siinä ihan metrin päässä musta. friikkiä…….

Talolla vietiin ostokset sisään, ja mentiin uimaan! >:D oli aivan ihana ilta ^^ Oli ihan pimeetä, toi allas oli kiva, vesi oli vähän viileetä ja naurettiin ja nautittiin olosta ja katteltiin tähtiä :3 tuitui oli sulosta :3 Muut meni nukkumaan, mä jäin Kaisan kanssa vielä pihalle istuskelee ja nauttii olosta : ) Kuunneltii ku raketteja ammuttiin ja autoilla tööttäiltiin, koska Barcelona voitti :’D Ekan kerran koko päivänä mä olin ihan täysin rentoutunu ja rauhallinen. En stressannu lentämisesta, serpenttiinitiellä ajamisesta, eksymisestä, kylmästä (joo mulla oli kylmä täällä silti….. X’’’’’’D ) tai vedestä ( kun hampaita ei saa pestä tällä vedellä, mutta silti uimaan saa mennä nii eikö se oo vähä ristiriitasta? ihan yhtälailla suuhun joutuu kumminki vettä ku ui..) Mut nyt mulla oli ihanan rauhallinen olo :3

nyt ku vihdoin monen päivän ettimisen jälkeen päästiin nettiin, niin tähän ei suostu lisäämään kuvia, eli lisään niitä myöhemmin samaan postaukseen tai jos laiskottaa liikaa, niin teen uuden postauksen sisältäen vain kuvia. Mutta kumminkin kaikkee kivaa tulossa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti