17.5.2014

Kakulla naamaan



Lueskelin tossa taas Suvin ja Hennan leivontablogia, ja teki mieli kokeilla tätä yhtä porkkanakakkua. En oo ikinä leiponu porkkanakakkua, joten annoin asian olla ja jäädä hautumaan päähän. Sitten oma sisko kirjotti facebookissa, että kakku on todellakin otsikkonsa veroinen. Joten eikai siinä muukaan auttanut, ku alottaa leivonta hiljasena työpäivänä. Mun työkuvaan kahvilassa kuuluu kaikenlainen homma: muun muassa lounaan ja kahvitauon järjestäminen koko työporukalle. Joten on ihan ok leipoa töissä :)

Ekana hommana oli kääntää kaikki ainekset englanniks, että sain kirjotettua jotenki ymmärrettävän ostoslistan tilaajalle. Hauskaa oli, kun en tienny mitä vaniljaesanssi on ees suomeks. Lähes kaikki ainekset sain käsiini kuitenkin: pekaanipähkinät korvattiin hasselpähkinöillä, pekaanipähkinöitä kun ei tuo meidän lähikauppa tarjoa valitettavasti.

Sain taikinan tehtyä ja kakun uuniin. Kakku jäähtymään ja kuorrutetta tekeemään. Lopulta kakku oli valmis ja ihan nättikin! Ja kakku oli hyväääääääää :))) Odotin työkavereiden mielipiteitä: oli oikein pätevä kakku, erityisesti kuorrutetta kehuttiin ja jopa kotivaimohippikokki-Johannes tykkäs kakusta, joten voit olla ylpee :D

Outin kakku

1 kommentti: