Lueskelin
tossa taas Suvin ja Hennan leivontablogia, ja teki mieli kokeilla tätä yhtä
porkkanakakkua. En oo ikinä leiponu porkkanakakkua, joten annoin asian olla ja
jäädä hautumaan päähän. Sitten oma sisko kirjotti facebookissa, että kakku on
todellakin otsikkonsa veroinen. Joten eikai siinä muukaan auttanut, ku alottaa
leivonta hiljasena työpäivänä. Mun työkuvaan kahvilassa kuuluu kaikenlainen homma:
muun muassa lounaan ja kahvitauon järjestäminen koko työporukalle. Joten on
ihan ok leipoa töissä :)
Ekana
hommana oli kääntää kaikki ainekset englanniks, että sain kirjotettua jotenki
ymmärrettävän ostoslistan tilaajalle. Hauskaa oli, kun en tienny mitä
vaniljaesanssi on ees suomeks. Lähes kaikki ainekset sain käsiini kuitenkin:
pekaanipähkinät korvattiin hasselpähkinöillä, pekaanipähkinöitä kun ei tuo
meidän lähikauppa tarjoa valitettavasti.
Sain
taikinan tehtyä ja kakun uuniin. Kakku jäähtymään ja kuorrutetta tekeemään.
Lopulta kakku oli valmis ja ihan nättikin! Ja kakku oli hyväääääääää :)))
Odotin työkavereiden mielipiteitä: oli oikein pätevä kakku, erityisesti
kuorrutetta kehuttiin ja jopa kotivaimohippikokki-Johannes tykkäs kakusta,
joten voit olla ylpee :D
Outin kakku |
Mä oon ylpee teistä kaikista leipojista <3
VastaaPoista