24.9.2011

Kolmea eri suklaata ja Girugameshin Fall tour

Mä oon vältelly ruoka aihetta täs blogis suhteellisen paljon, koska osaan kokata aika mielettömän hyvin! Mä teen ihan älyttömän hyvää suklaakakkua, ja oon ykkönen tekee nuudeleita! Elisiis toisinsanoen, poltan vedenkin pohjaan. Mutta koska leivostaikinat (oli sitten kakkuun tai piirakkaan) on suunnilleen samanlaisia, sovelsin sitten tätä ohjetta muffinsseihin. En ikinä yritä tehä täysin samanlaista ku ohjees lukee, muuten masennun, ku ei ne ikinä näytä samalta :<

Eli tän päiväseen ruokaan tarvitaan: (ja tä siis on periaattees 2x taikina alkuperäsesta, koska moi, tykkään tehä paljo ruokaa XDDDDD -----> lihon)

Muffinssit, 25kpl, käytä uunia noin 200 asteisena :P

Kaikki tarpeellinen ja tarpeeton
-4 kananmunaa
-3 dl sokeria
-2 dl maitoa
-2 dl sulaa margariinia
- 3 dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- 2 tl sokeria
 - 200 gr taloussuklaata

kuorrutus
- 1 dl kermaa
- 200 gr minttukonvehteja
-200 gr vaaleaa suklaata

Laita ensimmäisenä Girugameshin Fall tourin live cd-soittimeen. (voit muokata suhteellisen useita kohtia ohjeesta, tämän muunmuassa) Seuraavaksi laitat voin mikroon, ja sulatat sen. Samalla vaahdotat kananmunat ja sokerin kulhossa. Kun seos on ihanan kuohkeen näköstä lisää sekaan kaikki loput aineet. Sekota taaaaaaaas.... Ainii, kannattaa laittaa uuni btw päälle jossai vaihees.

Pienessä ajassa saa hyvin sotkettua
Tämän jälkeen huomaat, että hupsis, nyt jäi suklaat pilkkomatta. Jätät keitokset siihen ja pilkot suklaan nopeasti pieniksi palasiksi ja kaadat ne taikinaan. Tämän jälkeen sekoitat vielä vähän ja annostelet taikinan muffinssikulhoihin, mitkä tajuat kaivaa vasta tässä vaiheessa kaapista ja voilá kaikki uuniin ja odottele onnellisena. Siivoa kaikki mahdolliset sotkut mitkä olet aiheuttanut tähän mennessä, ja kun saat kaiken valmiiksi huomaat kuulevasi encoren jälkeisen fanien huutelun.

Voit rauhassas lähteä huoneesta odottamaan 15min, kun muffinssit ovat uunissa. Tosin mä käytin kiertoilmauunia, mut tuskimpa se tohon aikaan vaikuttaa mitenkään? Oon edellee THE suomen huippukokki!

Ja nyt 15min on mennyt ja muffinssit voi ottaa uunista, jos ne on edelleen raakoja sisältä (tunnge tikku ja kato, jääkö taikinaa siihen tikkuun...) niin suosittelen muffinssien jättämistä uuniin vielä hetkeksi. Jos ne toisaalta ovat täydellisen mustia, niin... noh... ei saa olla rasisti >:(

Elisiis, kun muffinssit ottaa uunista, nii ne saattaa olla vähän vammasen vaaleen värisiä (meillä edelleeen on se kiertoilmauuni :< kaikki on vähä valkosta ku sillä kokkailee :P ) MUTTA ONNEKSI siihen tulee aivan ihku kuorrutus päälle!

Ota kattila ja laita se liedelle, kaada siihen ½ dl kermaa, ja paloittele minttukonvehdit (oikeesti siis käytin pandan suklaata mis on semmonen minttumönjätahmeetäyte :'''''D elisiis minttusuklaata, mut ei mitään krokanttijuttua, mihin ton ois voinu sekottaa nii~ plus aluperäses reseptis luki konvehteja ----> sovellan.) Kun suklaa on sulanut, kaada sitä varovasti muffinssien päälle, koska SE SOTKEE!!

Tämän jälkeen pese kattila nopsaakkaan, ja laita takaisin liedelle, toista edellinen kohta paitsi lisää tällä kertaa valkosuklaata, ja tee sillä koristeluja muffinssien päälle oman maun mukaan! o/

Nyt odotetaan vain hetki (muffinssit mielellään hiukan viileässä paikassa, uunin päällä ei ole aivan ihanteellisin paikka) että kuorrute jäähtyy ja sen jälkeen syömäääääääääääääääään ---------------------->

Kun syötin näitä muille, mulle ainaki sanottii, et on hyvää namnam.... Mut must tuntuu, et ne sanoo niin, vaan miellyttääkseen mua :< oonko itsekriittinen? No oli ne ihan kivoja :)

Ja: TADAAAA!!!!! oonko jumala? oonko? oonko??
Ps. Part two:na tänne loppuun täysin aiheeseen liittymättä, EIKS OOKKI IHANAT NOI MUFFINSSIKIPOT??????????
Koska mä en ikinä leivo mitään muuta, ku muffinsseja, äiti päätti sit hankkia mulle tommoset, koska meidän yks muffinssipelti ei riitä ku teen paaaaaaaaaaaaaaaaaaaljon ruokaa >:D
Joops, ei mul muuta. kiitti heippa, toivottavasti koitatte itsekin ja viel kivempi ois jos tykkäisitte myös :D

1 kommentti: