3.10.2014

Sesonki loppu ja blogi jatkuu

Morjestapäivää!

Nyt on jo lokakuun 2 päivä, sesonki loppu kaks päivää sitten.  Asiakkaita ei oo ihan viimeaikoina kuitenkaa puoltatoistatuhatta päivässä niin hyvin jaksaa vähän kirjottaakin näin Suomen aikaan puoli yksi yöllä. Nyt mä aion ottaa vähän takapakkia ja kertoilla juttuja neljältä viimekuulta niin päästään takasin kesän makuun (kuulin et Suomessa ehti jo luntaki sataan! )

Laskin tuossa tylsyyttäni, että suomen kielen sanojen kirjaiden pituuden keskiarvo on 7, ja islannissa 4. Ei ehkä ihan yliopistopätevä tutkimus ollu kyseessä, mutta onhan tää ny vähän jännää, kuinka noi ihailee suomen kielen tuplavokaaleja ja homonyymejä. 

Äiti ja isikin kävi viettämässä mun kanssa täällä mahtavan viikon (mun mielestä ainakin). Tehtiin paljon juttuja ja käytiin monissa paikoissa, joissa mäkään en oo puolen vuoden aikana ehtinyt käymään. Ihan huikeeta siis!

Nyt on kulunu jo 8 minuuttia: eli kello on Suomessa 00:38. Ehkä tässä siis vois lopetella johonki hassunhauskaan kuvaan ja ettiä seuraa jostakin. Talossa asuu enää vain 15 ihmistä, ja tällä hetkellä vain 8 on kotona!! Hirvittävän hiljaista :<

Hyvää yötä sinne isänmaahan äidinkielen luo

2 kommenttia:

  1. Isä ja äiti ovat täällä :D

    VastaaPoista
  2. Niin ja meilläkin oli mahtava viikko Outin tykönä! Suosittlen muillekin, mutta me oltiin parhaat vieraat <3

    VastaaPoista